Ana Sayfa » , , , , » Fenerbahçe Lazio sınavında

Fenerbahçe Lazio sınavında

Yazar Yaser Ltd Sti on 11 Nisan 2013 Perşembe | 02:31

F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale son adımını atmak için bu akşam Lazio ile deplasmanda karşılaşacak.
Sarı-lacivertli takım, İstanbul'da 2-0 yendiği Lazio'ya bu akşam Roma Olimpiyat Stadı'nda konuk olacak. Mücadele İtalyan ekinini cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Fenerbahçe'nin turu geçmesi için gol atarak alacağı 2 farklı yenilgiler bile yeterli olacak.Sarı-lacivertli takım Roma'ya bu sezonki en golcü oyuncusu Moussa Sow'dan yoksun gitti. Sakatlığı bulunan Senegalli yıldızın yanı sıra Miroslaw Stoch ve Semih Şentürk de İstanbul'da bırakıldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, sezon başından bu yana kadroda fazla yer vermediği Sırp oyuncu Milos Krasic'i de Roma'ya götürdü. İtalyan temsilcisinde kırmızı kart cezalısı Onazi ve sarı kart cezalısı Mauri, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Klose ile Ederson oynayıp oynamayacağı kesinleşmedi.

FENERBAHÇE'DE 6 OYUNCU CEZA SINIRINDA
Sarı-lacivertli ekipte çeyrek final rövanşında 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Kupada ikişer kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Meireles, Caner Erkin ve Webo, karşılaşmada birer sarı kart daha görürlerse, yarı finale çıkmaları durumunda ilk maçta cezalı duruma düşecekler.
AYKUT KOCAMAN'IN 20. MAÇI
184. AVRUPA SINAVI
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşındadeplasmanda İtalya'nın Lazio takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 184. Avrupa sınavına çıkacak. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final mücadelesi veren ''Sarı Kanaryalar'', Avrupa arenasında geride kalan 183 maçta, 65 galibiyet aldı, 35 kez berabere kaldı ve 83 maçta da yenildi.Rakip fileleri toplam 230 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 283 gol gördü.
HER İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'İ ŞÖYLE:
Lazio: 4-1-4-1

Marchetti - Gonzalez, Lorik Cana, Biava, Radu - Ledesma - Candreva, Hernandes, Ederson, Lulic - Kozak
Fenerbahçe: 4-2-3-1
Volkan - Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan (Ziegler) - Meireles, Selçuk (Mehmet Topal) - Kuyt, Baroni, Caner - Webo
Saat 22:05'te başlayacak kritik randevuyu Star TV'de İzleyebileceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Haber Manşetleri



 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. Haber Kaynağı - Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..